Om jag hade satsat på en annan idrott skulle det vara…

Helt klart löpning  i någon form!

IMG_3193

 

”Det var inte så jobbigt”

”Har drömmar om att bli proffs”

IMG_3200

”Inte så jobbigt”

”Knappt andfådd när jag kom i mål”

IMG_3196

Jag är 10 år på de första två bilderna och 11 år på den sista. Kula, diskus eller slägga var inte alls min grej inom friidrotten när jag var liten. Däremot var jag duktig på att springa och det var kul! Senare började jag även med 3-steg vilket jag också tyckte var roligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s