Fitnessfestivalen 2014

IMG_6627.PNG
Direkt efter Cypern (igår) åkte vi till Göteborg. Idag var det nämligen dags för Fitnessfestivalen 2014. Det har varit en lång dag men så otroligt roligt! Stor eloge till Fia och Cilla som har varit projektledare!

IMG_6620.JPG

IMG_6618.JPG

IMG_6621.JPG

IMG_6624.JPG

IMG_6626.JPG
Jag hade uppvisning av ryck och stöt. Kan säga att jag njöt av det varenda sekund och önskar att jag kunde varit där imorgon igen för att göra om det. Jag älskar publik, älskar stämningen och intresset. Det får mig att tagga igång riktigt ordentligt.

IMG_6625.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s