Gäst hos Sveriges radio P3

Idag fick jag prata i radio igen. Gillar radio och tycker det är fantastiskt kul. Denna gång fick jag prata i Sveriges radio P3! 😊😊

IMG_6566.JPG
Programmet heter P3 nyheter med Camilla Astorga Diaz och direktsänds varje måndag-torsdag 13-14. Jag fick äran att bli nästa veckas torsdagsgäst i programmet. Eftersom jag befinner mig på Cypern nästa vecka så tog vi inspelningen idag istället. Jag kommer länka inspelningen då för er som vill lyssna!

IMG_6565-0.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s