Hjälpa andra att utvecklas

Ikväll fick jag agera som träningscoach för första gången på ASK. Det var hur mycket folk som helst och tillsammans med musiken hörde jag knappt vad någon sa. Men jag försökte göra det bästa av situationen och nästa gång skall jag definitivt stå längre ifrån en högtalare!
Men det var kul och jag kommer att hjälpa några nybörjare som vill testa på sporten! Bor ni i Eskilstuna och vill börja med tyngdlyftning? Kom införbi ASK måndag och torsdagar 17.30 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s