Komma i form psykiskt= tävlingsbubbla

Nu är det endast 2 veckor kvar tills U23-EM. Jag har gått in i tävlingsperiod vilket betyder betydligt färre repetitioner och set. Tävlingsperiod betyder även för min del att jag går in i min egen bubbla. Jag måste lägga fokus på rätt saker, att komma i form fysiskt är även viktigt psykiskt. Därför kommer jag ligga lite lågt här på bloggen hur träningen egentligen går. Jag kommer att skriva som vanligt men jag kommer inte att visa filmer eller berätta allt för mycket, detta gör jag för min egen skull. Men snart befinner jag mig på Cypern och snart är det dags för årets sista och viktigaste tävling!

IMG_6510.PNG

2 tankar om “Komma i form psykiskt= tävlingsbubbla

  1. Bara för att du precis skrev att du ska ligga lågt här så kommer jag och är jobbig och ställer en fråga…
    Men tänkte, i vanliga fall alltså, när du inte är i tävlingsperiod utan befinner dig i den ”vanliga” mellanperioden eller vad man ska säga, vad är vanligt att du kör för antal reps och set då?:) Förstår att det skiftar mycket såklart men om vi säger att du kör 3or på typ ryck, hur många set kör du normalt då? Och går du mycket upp och ner i vikt då under ett pass eller kör du oftast alla på ungefär samma vikt?:)

    • Hej Johanna! Det är såklart otroligt varierande! Men runt 15 reps över 70% av Max brukar vara vanligt. 3:or på 80 % kanske, då blir det kanske 2 set på den vikten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s