40 min

Av lite olika anledningar hade jag totalt 65minuter på mig att börja träna tills att jag var tvungen att gå. Eftersom jag vet att lite stretching och foamroller är viktigt för mig just nu så bestämde jag mig för detta upplägg: 10 min uppvärmning och töjning, 40 min lyftning, 15 min stretching och foamroller. Fia hakade på min snabba träning idag och tillsammans så klarade vi det. Vi körde varannat set och gasade på riktigt ordentligt. 40 min lyftning händer aldrig, ett normalt pass ligger på runt 90 min. Men vi hade båda turen att ha varsitt lätt pass idag med väldigt lite repetitioner!

IMG_6508.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s