VM i tyngdlyftning

VM har satt igång och jag var redo när det sändes på TV och Eurosport. Jag önskar att jag kunde varit med, men det låg alldeles för nära U23-EM. Men samtidigt tror jag att det är bra. Det är nu på detta VM som kvalet till OS börjar. Det är extremt många anmälda och det är bra att jag har ett år till på mig att förbättra min prestation innan jag går ut och möter de allra bästa. De sänder 1 damklass respektive 1 herrklass om dagen och avslutas nästa helg. Ska bli så kul att få följa!! 😊😊

IMG_6499.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s