Fint brev

Blev tjej-träning på förmiddagen idag med dessa två, nostalgi-känsla och helt fantastiskt kul!

IMG_6468.JPG

Nu ska jag berätta om mitt brev som jag fick igår. Det var en person som berättade kort om sitt liv samt hur träningen och bland annat sporten tyngdlyftning har fått henne att må bättre. Det glädjer mig att fler och fler funnit sig till rätta inom denna fantastiska sport. Och hon berättade även att hon ville ha en autograf av mig till hennes inspirationsvägg. Väldigt fint skrivet, tack!

IMG_6466.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s