Full fart på vilodagen

När man har vilodag från träningen blir jag alltid så rastlös. Men inte idag, för det hände massa saker. Efter lunch åkte jag till ASK och agerade som lite träningspepp till Fia som körde sitt pass. Därefter åkte jag till träningscochen Jenny, dags för lite massage. Vill man ha riktig idrottsmassage och bor i E-Tuna så kan jag varmt rekommendera henne, grymt bra!

IMG_6467.PNG

På kvällen åkte jag åter igen till ASK, dags för coachmöte. Ni läste rätt, jag skall i framtiden ha ansvaret för en träningsgrupp. Mycket spännande och roligt!!!

Och så fick jag ett fantastiskt brev idag, berättar mer om det imorgon!

IMG_6466.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s