Attityd & inställning

Två hyfsat bra pass idag! Det är många bitar som faller på plats. Idag har jag fått arbeta med min inställning på träningen då jag ibland kommer in ovetandes i ”att bara göra repsen”. Det är farligt för mig att komma dit, för trots att jag gör allt på programmet behöver det inte betyda att det blir lika explosivt exempelvis (som det i sin tur måste bli för att förbättra förmågan eller egenskapen för att lyfta mer).
Övningar som känns bra är bland annat styrkeryck, styrkevändning och ryck. En bra bit alltså, men dags att hitta allt som ingår i en stöt med! Efter passet blev det lite isande för återhämtningen!😊

IMG_6449.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s