Workshop i Luleå

Nu är jag påväg hem från en fantastisk stad, Luleå. Kul att få åka dit trots att det blev en kort tur. Jag har haft en makalös bra dag, mött fantastiska människor, fått lyssna på deras fina dialekt, rört om i grytan i deras teknik inom lyften, skattat, umgåtts och fått vara en del av nya personliga rekord. Härlig dag med ännu en lyckad workshop. Tusen tack för att jag fick komma och tack för bra träningspepp (tränade klockan 06.30 imorse!). Ta med er den nya individuella kunskapen som ni fått, tänk på att det tar tid att ändra sin teknik och träna på så kommer ni att utvecklas ännu mer!

IMG_6433.PNG

IMG_6424.JPG

IMG_6422.JPG

IMG_6425.JPG

IMG_6429.JPG

IMG_6431.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s