Litet PR i knäböj fram

IMG_6254

Först lite styrkevändningar från bockar (gick bra!) och sedan tunga drag från bockar (gick inte alls bra). Därefter var det till min förvåning (brukar aldrig kolla vad jag har för träning försen det är aktuellt) maxning i knäböj fram! Mycket roligt!! Däremot så har jag precis varit på träningsläger och knäböjen har väl inte alls varit på topp, jag hade alltså inte så höga förhoppningar. Målet var 136 kg, men fick nöja mig med 133 kg vilket är ett litet PR (nöjd ändå). Här är en film:

Här är min stöt från tävlingen i Danmark, 116 kg:

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s