När allting bara sitter

Idag stämde precis allting på träningen! Det är en riktig häftig känsla!

IMG_6060.JPG
Jag åkte till Strängnäs för lite miljöombyte och tränade tillsammans med Fia där hon brukar träna. Mysigt och fräscht gym tyckte jag. De hade ett lyftarpodie från Eleiko som jag bara älskar! För mig tycker jag att ett podie/golv gör stor skillnad i känslan på ett lyft. Detta podium är helt magiskt att lyfta på. Jag hade styrkeryck, styrkevändning+pushpress, ryckdrag och knäböj fram på schemat. Och det kändes fantastiskt på alla repetitioner och set, kroppen skrek inombords ”höj vikterna och sätt PR”. Tillslut kunde jag inte hålla mig längre och jag skickade iväg ett sms till coach Jim om att få tillåtelse att gå upp i knäböj fram och testa lite. Och det fick jag som slutade med ett nytt PR på 132,5 kg. Jag försökte även på 135 kg, var nära men ändå inte helt uppe.

IMG_6064.JPG
Tack Fia för ett grymt bra träningspass och för att jag fick komma till ”ditt” gym! 😉IMG_6063

Filmer, STR:

STV + PP:

KF 132,5 kg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s