4:a på 140 kg

Dubbelpass idag, äntligen! Att dessutom Patricia kom på besök gjorde dagen ännu bättre. Hon satte personligt rekord i överstöt på 112 kg, riktigt starkt!

IMG_6034.JPG
Jag & Hampus körde mest allmänfys på morgonen. Bland annat belly back med en 50-kilos vikt. Har aldrig tidigare kört den övningen med en vikt utan alltid haft en stång bakom nacken. Jag trodde inte att jag skulle klara det med 50 kg, men det gick trots allt. Men är definitivt en övning som jag behöver bli bättre på.

IMG_6042.JPG

IMG_6035.JPG

På kvällen gick det bra för min egen del. Rycken kändes lite bättre idag än igår. Avslutade passet med knäböj bak och jag lyckades klara en fyra på 140 kg! Därefter gjorde jag 3×3 på samma vikt, mycket nöjd och glad! 😁😊

IMG_6041.PNG

2 tankar om “4:a på 140 kg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s