Tre timmar

Träningen var lång och tuff idag. Det började med tunga ryck och det stämde inte alls. Så jag tog av vikterna och började om. Andra försöket gick inte heller så jag sänkte vikterna åter igen och gjorde en nystart. Men hur jag än vred och vände så blev det inte bra. Däremot så gick allt annat på passet ganska bra, speciellt mina tunga knäböj. Jag brukar ha kort vila mellan mina set och övningar men idag tog träningen hela 3 timmar att genomföra (och då var det tre timmar intensiv träning)!

IMG_5969.JPG
Matte från Mossebergs AK är på besök i Eskilstuna och tränar med oss! Mycket roligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s