Eskilstuna- Vimmerby

När jag tog beslutet att flytta till Eskilstuna innebar det att även att flytta mina studier (har två terminer kvar på utbildningen). Jag kollade upp om det skulle gå redan i våras att flytta studierna och det såg lovande ut. I mitten av sommaren fick jag besked att det såg mörkt ut. För drygt två veckor sedan fick jag besked att det inte gick att flytta mina studier. Beskedet blev betungande och hastigt tog jag kontakt med linneunuversitetet i Kalmar igen för att återuppta mina studier där (att börja arbeta var inget alternativ). Efter många om och men så tog jag beslutet att pendla till Vimmerby för att vara med på länk till Kalmar. Idag började pendlingen. Det är långt, det är tråkigt, det är dyrt och det tar tid. Jag önskar verkligen att man kunde få betalt av att träna och bli bra i tyngdlyftning, men så är inte verkligheten. Jag måste få ekonomin att gå ihop med livet och jag väljer studier före arbete. I alla fall just nu, jag gillar att studera och det är bättre för satsningen. Att pendla 7 timmar 3-4 ggr i veckan är absolut inget att föredra, men så får det bli denna månad i alla fall. Tar en månad i taget. Jag vill inte att träningen skall komma i kläm och jag får planera mer noggrant så att det inte blir fallet. Senare i höst startar även C-uppsatsen och då slipper jag pendla så mycket. Bättre att slutföra utbildningen än att skjuta upp den tror jag. Nu gäller det att vara stark psykiskt i tre veckor så att min träning inte tar skada!

IMG_5953.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s