Maten kommer ur balans på vilodagar

Vilodag för min del idag, ogillar dessa vilodagar. Det är behövligt för kropp och själ men så fort jag vet att jag inte har någon träning så rubbas min vardagsbalans. Det där extra mellanmålet blir inte av eller så har det gått för länge sen jag åt. Det är så mycket enklare när man vet att man ska träna, då äter jag bra. Jag är extremt noggrann med att äta och få i mig all energi som går inför en träning, allt för att träningen skall få de bästa förutsättningarna.

IMG_5402.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s