Lördagsvinst

Jäklar va många tyngdlyftare det var som kom och tränade denna lördag! Riktigt roligt som gav massor med inspiration. Jag hade tunga ryck men som tyvärr inte satt huvudtaget, tekniken var verkligen ute och svävade. Men däremot gick allt annat bra, speciellt knäböjen och kände mig stark. Passet avslutades med en minitävling tillsammans med Hampus, Simon, Jakob och Joel. Det blev maxning i Chins, handstående och handståendepressar mot vägg. Alltid kul med lite småtävlingar (älskar det) och jag slog till med en vinst denna gång mot alla grabbar 😊😊

IMG_5948.JPG

2 tankar om “Lördagsvinst

  1. Hej Carita!
    Jag kommer snart att göra debut i tyngdlyftning och undrar var du har köpt din lyftardräkt du tävlar i? Eller har du några förslag på hemsidor där jag och min lillasyster kan köpa lyftardräkter? 🙂

    • Hej! Skicka ett mail till lyftarshopen, vet att de har beställt nya trikåer som är likadan som jag har till mkt bra pris! Mailadress finns på deras hemsida: lyftarshopen.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s