Lycka

En önskan från min sida har blivit uppfylld. Min kära sambo Joel har flyttat hit till Eskilstuna! Det har varit på tapeten tidigare men nu är han faktiskt här och det är ren lycka. Vi har varit tillsammans i drygt fem år, men när jag tog beslutet att flytta till Eskilstuna var jag noggrann med att han inte skulle flytta hit för min skull. Men nu är han här och ska spela hockey, träna tyngdlyftning och jobba. Jag älskar honom så himla mycket och ser fram emot att bygga upp vårt nya liv här i denna ”nya” stad tillsammans.

IMG_5882.JPG

Träningen ikväll kändes så jäkla bra! I knäböj skulle jag göra en Max-böj med tre sekunders stopp i sittet. Det blev 135 kg (lägger upp film imorgon)! Därefter skulle jag göra Max antal repetitioner på 123 kg. Till min förvåning tog armarna slut och jag var tvungen att ge mig efter 12 reps, ändå helt okej. Roligt pass!!! 😊

IMG_5884.PNG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s