Mums på riktigt

Idag har jag bland annat varit på Slite Marknad på Gotland tillsammans med bror Oskar, syskonbarn och Sofie. Mycket trevligt, handlade såklart med mig de obligatoriska mums-mumsen hem. Det är helt obeskrivligt gott!

IMG_5850.JPG
Jag skulle ha maxat i ryck och stöt idag men har känt mig hängig hela dagen. När jag kom hem klockan 15 så tänkte jag vänta och se om huvudvärken skulle släppa. Men hur mycket mat eller vatten jag tryckte i mig så blev det aldrig bättre. Så jag tog beslutet att vila idag och hoppas att jag vaknar upp kry imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s