Sporring av Ruth

Ruth Kasirye från Norge är på besök i Eskilstuna. Det har blivit två pass med henne idag. Hon tävlar i samma klass som jag, klass 69 kg. Hennes största merit är silver på EM och 7:a på OS. Det har varit så inspirerande att få träna med henne eftersom hon är steget bättre än vad jag är. Hur mycket jag än jag ville kunde jag inte lyfta mer än henne idag. Men jädrar vilken motivation jag fick! Om det ändå fanns någon i Sverige som var bättre än vad jag var i min viktklass, det hade varit roligt! Jag tycker man har en fördel av att få träna med människor som är starkare, då kan man ligga i ryggen och få kämpa till att bli bättre! Jag hoppas att Ruth kan komma hit fler gånger. På kvällspasset ryckte Ruth 90 kg, självklart ville jag inte vara sämre och försökte därför på 91 kg. Det blev tyvärr en bom, styrkan och formen fanns inte idag.

IMG_5789.PNG

IMG_5790.PNG

Imorgon åker jag till Gotland men det var åter igen kul att få jaga Ruth lite även om hon kanske inte kände flåset bakom ryggen. Men jag har fått mer inspiration till att bygga upp mig inför hösten!!!

IMG_5784.PNG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s