Ni träningskompisar är bäst

Upp som ett spjut for jag när väckarklockan ringde imorse. Det var morgonpass som var aktuellt och den här gången skulle både Hampus och Fia träna på morgonen. Jag kände mig som en liten flicka på julafton, supertaggad och förväntansfull till att träna. Ibland är det skönt att träna ensam men att få träna ihop med andra lyftare är lycka. På kvällarna är det fullt ös nere på ASK med folk men på morgonen är jag ibland själv. Därför kändes det underbart när vi var flera som tränade imorse. Träningskompisar är betydelsefullt, det märktes av på kvällens pass. Många var uppe på personliga rekord och då behövs det pepp och motivation. Det var riktigt kul att träna och få vara en del av jargongen. Ensam är inte alltid starkast, precis som att coachen är ofantligt väsentlig i utvecklingen är träningskompisarna lika viktiga dom. De fyller båda sin plats så att säga. Det känns så bra att jag flyttat hit och fått den här möjligheten till att nå mina drömmar, jag skall verkligen ta tillvara på varje sekund jag får!

IMG_5751.JPG

IMG_5759.JPG

IMG_5770.PNG

IMG_5769.PNG

IMG_5768.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s