Fördelen med att vara stark

…eller nackdelen, beror hur man ser på det. Idag skulle jag hämta en stor och kraftig dubbelsäng. Jag fick låna ett släp som Flink på ASK hade fixat åt mig, snällt.

”Vem ska bära allt åt dig?”

Sa hon hastigt efter att jag knackat på hos säljaren och tittar sig omkring, letande efter en stor och kraftig kille. Jag skrattade lite och sa att jag fixar att bära själv samtidigt som jag tog tag i en av sängarna ut i trapphuset påväg ned till släpet. Säljaren tittade på mig som om jag vore en idiot och blev väldigt förvånad över hur jag kunde bära sängen själv. När jag kom tillbaka för att hämta nästa säng hade hon sagt till sin sambo att hjälpa mig bära och hade nog inte riktigt förstått att jag var en stark tjej. Jag var dubbelt så fortare än vad han var han på att bära. Och även han gav mig en förvånande blick när jag satte fart med en tung sänggavel ned för trappan ut till släpvagnen. När det endast var den största sänggaveln kvar envisades han om att den absolut inte gick att bära själv, för så tung var den. Visst var den tung och jag fick kämpa, men höll inte alls med om att man var tvungen att vara två för att få ut den. Jag är övertygad om att jag gjorde paret förvånade och gav dom ett diskussionsämne som förmodligen räcker hela dagen!

Men än var det inte över, nu skulle alla dessa sängdelar transporteras från släpet till min lägenhet. Det blev många trappsteg, det var tungt och svetten bara forsade ned på mig. Men jag klarade det, helt själv! Ibland är det skönt att vara stark, för då klarar man av vardags saker på egen hand (jag lovar er att sänggavlarna var riktigt tunga). Jag tycker det är jobbigt att be om hjälp, helst vill jag klara av saker själv, det är bra att vara stark!

IMG_5669.JPG

IMG_5670.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s