Klapp på axeln

Är väldigt nöjd över dagens träning! Efter helgens läger fick jag massor av inspiration och blev motiverad till att träna ännu hårdare och att inte ge sig. Det är tufft att komma tillbaka men idag vände jag 115 kg från bockar och gjorde singlar på 140 kg i knäböj, är så nöjd!

Efter träningen blev det lite handstående med några till från klubben. Och plötsligt- så står jag helt stilla i några sekunder! Från ingenstans fick jag till det, kanske inte så imponerande för många, men för mig är detta ett stort kliv! Provade två gånger till och javisst, stod stilla i 3-4 sekunder. Bra dag 😊

IMG_5633.JPG

IMG_5635.JPG

IMG_5638.PNG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s