Simning och relax

Jag och Angelica gick till vattenpalatset här i E-Tuna för att simma lite som dagens träning. Det blev ett kort kort pass på 500 m, mer som aktiv vila och för att kroppen skulle få röra på sig lite. Efter simningen stannade vi kvar i relax avdelningen för att få återhämtning och ny energi.

IMG_5539.JPG

IMG_5537.JPG

IMG_5525.JPG

IMG_5538.JPG

På eftermiddagen åkte vi till Strängnäs och tog det viktiga mellanmålet på Fias egna café! Därefter blev det en promenad i det fina vädret i staden innan vi åkte hem igen. Lite kvällsaktiviteter var bokade hemma och just nu njuter jag av att sitta i soffan framför friidrotts-EM på tv. Så härligt att Angelica är här!

IMG_5541.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s