Pimpat träningsboken

Att pyssla har alltid varit ett roligt ämne för mig. Har köpt en ny träningsdagbok och gjorde iordning den lite. Denna gång fick det gå i Sveriges färger, mycket fint. Här ser ni resultatet:

IMG_5421.JPG

Tränat har jag gjort som vanligt och trots att jag gjorde många bommar på före detta lätt vikt i ryck, 80 kg, kände jag framsteg på passet. Jag klarade alla reps, set och procent i knäböj bak exempelvis!

Jag var även förbi LYFTARSHOPEN idag och fyllde på mitt protein skafferi. Samtidigt pratade jag lite med Jenny som har hand om mitt matschema och vi bestämde att lägga in en extra måltid nu när jag ska gå upp i vikt (tappade 4 kg under sommaren).

IMG_5408.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s