Affischen på väggen

Varje dag denna vecka har jag sagt farväl till nära vänner och bekanta här på ön. Har haft det underbart och får njuta de sista dagarna nu. Jag längtar tills att få fart på träningen igen och komma i form. Träningen just nu är riktig tung och augusti månad blir till att komma tillbaka känns det som. Men om jag känner mig själv så har denna månad på ön varit behövlig för mig!

20140731-184412-67452667.jpg

Det finns en gammal affisch från J-EM som gick i Sverige 2009 hos Visby AK. Det är en bild på mig och Oskar Svensson. Jag gillar den och får en att minnas tillbaka 😊

20140731-184638-67598038.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s