Crossfitpass med simning

Tyngdlyftning på morgonen, därefter på jobbet 8 timmar och sedan direkt till en utomhus bassäng för att vara med på ett Crossfit pass utomhus tillsammans med Crossfit Visby. Annie hade tipsat mig om att det var simning på schemat, jag gillar simning och tänkte att det vore kul att slippa simma själv 😊

20140729-214957-78597641.jpg

Till min förvåning skulle kvällens pass vara en lag-tävling, Yippi!. Det var 6 lag med 6 personer i varje lag. Först skulle alla i laget simma 50 meter så fort man kunde i en stafett, direkt efter skulle laget göra 50 burpees samtidigt (50 burpees per person) – var det någon som ville pausa fick hela laget pausa. Därefter var det 50 meter simning i stafett igen och sedan 40 burpees och så fortsatte det så vidare ner mot 10 burpees. Detta tog ca 50 minuter att genomföra. Sedan skulle laget tillsammans springa till en kulle och runda en kon för att därefter springa i mål. Mitt lag kom 2:a och tyckte att det var en rolig träning.

20140729-220129-79289670.jpg

Jag är verkligen ingen duktig simmare men gjorde så gott jag kunde. Det blev 25 meter krål och sedan 25 meter bröstsim för min del. Jag tyckte att simningen var jobbigast och burpeesen emellan simningen blev (för mig) en aktiv vila. Men jag kom dit för att simma och kände att jag fick ut mycket av det! Efter passet försökte jag även lära mig dyka vilket jag också är kass på, någon vacker dag kanske det sitter 😊

20140729-220459-79499851.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s