Spinning och lyftning

Jag var ledig från jobbet och passade på att delta på ett spinningpass som en av mina kära vänner höll i. Det var riktigt varmt och svetten bara forsade ned på mig. Det gick betydligt bättre idag än förra gången! Tusen tack Mimmie för passet!

20140728-213438-77678721.jpg

20140728-213449-77689567.jpg

På kvällen var det dags att träna lyftning med Oskar och några till. Hade knappt motivation eller kraft till att genomföra passet klokt, trött efter en lång och intensiv dag! Men jag tränade med lägre vikter och färre repetitioner och hoppas att det gav något i alla fall 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s