En vecka kvar på ön

Jag bara njuter på ön, dagarna är så långa här borta och jag hinner med massor att göra, totalt fantastiskt! Det har inte regnat en enda dag typ sedan jag kom hit, det är riktigt varmt både i luften och i havet. Den här helgen har jag inte tränat utan enbart umgåtts med vänner, familj, badat, solat och åkt runt på Gotland och bara njutit av olika aktiviteter. Imorgon är det måndag vilket innebär min sista vecka här på ön vilket såklart känns tråkigt då jag älskar ö-livet. Alla kvällar är i princip fullbokade med att hinna umgås med mina vänner en sista gång, på dagarna ska jag jobba så träningen får ske på morgonen istället. Sen väntar Eskilstuna, tuff träning och full fokus mot U23-EM i november.

20140727-180526-65126482.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s