Motiverad av jobbiga övningar

En kompis körde 10:or så högt han kunde i knäböj bak. Jag hade annat på mitt pass och körde mitt. Men tillslut kunde jag inte hålla mig, jag var bara tvungen att köra 10:or jag med! Konstigt nog, blev jag motiverad av hans tunga, jobbiga och krävande knäböj som gav honom mjölksyra efter varje repetition. Jag har tidigare gjort en tia på 120 kg och trodde att jag skulle kunna göra en tia på 125 eller 130 kg. Men inte idag, med tanke på att jag både jobbar heltid, tränar och träffar massa vänner så är det inte konstigt heller att jag är tröttare än vanligt, både fysiskt och psykiskt. Men det var ändå kul trots allt!

20140724-215851-79131545.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s