Stora grabbars märke och Elitnål

Under SM fick jag även två andra idrottsutmärkelser:

Stora Grabbars märke

Trots sitt namn omfattar detta Hederstecken både kvinnor och män. Utmärkelsen delas ut till framgångsrika utövare som uppnått ett visst antal poäng i olika sporter. Poängen kan man plocka genom att delta på landskamper, SM, EM, VM eller OS. Jag hade alltså fått ihop tillräckligt med poäng för att få denna utmärkelse.

20140703-104326-38606983.jpg

Nordiska TF: Elitnål

Denna utmärkelse delas ut av Nordiska tyngdlyftningsförbundet. Det är en nål som man kan få om man uppnår en en viss poäng. Vet inte riktigt vad det är för poäng för att få nålen men eftersom både jag och Angelica fick den under SM så borde det vara runt 260 poäng förmodligen.

20140703-105634-39394547.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s