Från väst till öst!

Efter SM åkte jag till Göteborg. Jag fick sova över hos Rebecka som också tävlade under SM. Onsdagen efter åkte vi två och tränade i deras lokal på förmiddagen, Mosseberg AK. Det var andra gången som jag var där, sist var 2011 men det såg nästan exakt likadant ut. Träningen gick sådär men fick med mig en trea i knäböj bak på 140 kg som jag var nöjd med. Efter träningen åkte vi till Liseberg och mötte upp andra lyftare från Mosseberg och Mockfjärd. Från klockan 2 till 11 på kvällen spenderade vi tiden bland alla karuseller och skrattade så att man fick ont i magen. Tusen tack för en underbar dag alla ni!

20140703-203318-73998123.jpg

20140703-203330-74010606.jpg

Imorse lämnade jag Göteborg och tog tåget till Eskilstuna. När jag kom hem blev det en kort vila för att sedan bege mig till träningen på ASK. Fick till ett superbra pass som inte var så tungt. Direkt efter träningen gick jag åter igen till tågstationen, nu skulle jag vidare mot Stockholm och snart är jag framme. I Stockholm blir det byte till buss som tar mig till Nynäshamn och inatt går båten till kära ön, Gotland! Lång resdag! Men väl planerat så att jag fick en träning emellan, mycket skönt. Ska bli så skönt att komma hem till min familj och mina två bästa: Joel och Heia, ni har ingen aning om hur mycket jag har saknat dom!!!

20140703-204131-74491070.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s