Dags att börja balansträna!

Hoppas ni alla hade en trevlig midsommar! Jag åkte inte hem till Gotland för att fira och även om det tog emot att inte tillbringa dagen med Joel så vet jag att det var rätt beslut. Jag har SM om en dryg vecka och därefter kommer jag åka hem till ön igen. Årets midsommar blev både i Eskilstuna och i en by som heter Läppe där Fia har en sommarstuga. Mycket trevlig dag som var lugn och fridfull!

Idag var det dags för veckans sista träningspass. Gick upp till 85 kg i ryck, det fattades lite tryck i klippet men hoppas det kommer fram nästa vecka. Det var inte bara jag som körde ryck utan majoriteten i lokalen gick upp på tunga vikter och brottades!

Efter passet var det dags att träna balans. Jim hade byggt en balansplatta som var superbra. När jag först såg den hade jag låga förväntningar på mig själv, den var ganska hög och det såg svårt ut när alla andra körde. Men faktiskt så blev jag imponerad över mig själv, jag hade ganska bra balans trots allt! Först körde jag knäböj utan stång vilket jag klarade, sedan ökade vi svårighetsgraden till att köra knäböj med stång, därefter ryckknäböj och sist lite långsamma ryck med en pinne.bild

bild 2

Idag bokade jag även hemresan från Göteborg. Efter SM kommer jag följa med tyngdlyftarna från Mosseberg till Göteborg, vi kommer gå på Liseberg dagen efter att jag damerna tävlar. Det ska bli så roligt och hoppas kunna slänga in ett träningspass i deras lilla lokal också! bild 3

Känns lite tråkigt att det är en vilodag TILL imorgon när det var en igår. Men eftersom rycken var lite sega idag kanske det är behövligt. Jag har även en del ”To do”-saker att pricka av från min lista. Bland annat ska jag gå igenom min träningsdagbok och skriva ned alla mina personliga rekord i olika delgrenar vilket kommer ta en stund. Tror det kan vara roligt att ha en egen PR-lista på olika positioner och så vidare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s