Fettmätning, massage och träning

En dag full med aktivitet blev denna torsdag innan midsommar. Morgonträning tillsammans med Fia klockan 09.00. Tre stycken unga tyngdlyftare hjälpte även till att fylla lokalen med  glädje. Samtidigt som jag tränade såg jag till att ungdomarnas träning gick bra.  Och det gjorde den!bild 2

När klockan blev 10.30 tog träningen slut och jag åkte vidare till Lyftarshopen och Träningscoachen. Jag hade bokat en tid hos Jenny, det var dags att få lite massage och göra fettmätning.

”Du är verkligen smärttålig”

Dessa ord gav Jenny till mig idag när hon knådade mina framsida lår. Ska man gå på massage så ska det vara riktigt idrottsmassage, smärta och ömhet vill jag känna i musklerna, då är det som bäst. Och det är precis vad man får hos Jenny! Massagen var mer än behövlig för mina lår kan jag tala om.

Efter massagen var det dags att göra lite kroppsmätningar. Hade 12,42 % i Body Fat och 61.30 i LBM (Lean Body Mass). Jag kommer framöver få ett kostprogram som jag ska följa vilket ska bli sjukt spännande. Det kommer med all sannolikhet bli tufft eftersom maten är ett svagt område, men just nu ser jag bara fram emot det! Fick även med mig en BCAA från STRENGTH och LYFTARSHOPEN, bra saker!bild

 

Klockan är nu strax efter lunch och det blev en promenad i skogen och sedan vila så att jag skulle bli redo inför träningspass nummer två för dagen. Träningen genomfördes lite tidigare än vanligt då det ändå var ett lättare pass som gick fort. Överstötarna fick jag inte till idag, men bra vändningar! Imorgon har jag VILA från träningen, tror det kan behövas då jag genomfört 7 träningspass på 4 dagar.

TREVLIG MIDSOMMAR PÅ ER!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s