Två nya PR!

Förra veckan var den första i Eskilstuna som resulterade till två stycken nya personliga rekord. Idag är det måndag och vecka nummer två här i den nya staden har börjat. Imorse gick jag till lokalen och körde allmänfys som gick bra 😃. Jag fortsätter att arbeta med bålstyrkan och har tillsammans med Fia och Cilla ett årsmål som jag hoppas klara av.

20140616-205930-75570371.jpg

Kvällspasset, wow! 😄 Ryck från bockar under knä var först ut. Och vet ni vad? Jag satte personligt rekord med 93 kg från den positionen!!! Jag är övertygad om att det finns mer att ge men det var ingen inberäknad toppning så jag nöja mig där. Sedan var det dags för knäböj bak och Jim
sa åt mig att jag skulle göra 155 kg idag. Så det var bara att sätta igång, från 130 kg gjorde jag 5 kilos höjningar. 145 kg var riktigt tung och då hade jag 10 kg kvar. Men det vände, försöket på 150 kg bara flög upp! Sedan var jag där, med en stång på 155 kg. Jag har hela tiden misslyckas när jag har haft toppningar i knäböj bak i Kalmar och mitt gamla personbästa på 150 kg har därmed stått kvar ganska länge. Första försöket på 155 kg blev en bom och jag var bara tvungen att göra ett till försök, det gamla rekordet skulle nu raderas! Och visst fick jag upp det 😃 alltså nytt PR i knäböj bak, 155 kg, underbart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s