Avslutningsfilm på lägret

9 träningspass är avbockade och Tysklandslägret kan konstateras slut. Vi har svettas och fajtas mot vikterna för att ännu en gång komma ett steg närmre våra mål. Koncentration, intensitet, vilja och glädje är fyra ord som har funnits varje dag i träningslokalen. Musklerna och hjärnan har fått kämpa dagligen. Stöd från aktiva och förbundskapten Jim har varit ohyggligt betydelsefullt vid varje träningspass, det motiverar i alla fall mig till att träna ännu hårdare. Detta läger har gett oss möjligheten till att utvecklas vilket jag känner att jag gjort. Förutom att träna har det blivit många roliga tillfällen där jag skrattat så att jag fått ont i magen. Ett härligt och roligt gäng är det rätta uttrycket på alla deltagare tillsammans. Jag tackar så hemskt mycket för detta läger! Här kommer en film som vi gjort som sammanfattar lägret bra:

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s