Min tävling på NM

Sverige tog sju medaljer på Nordiska Mästerskapen 2014. 3 stycken guld, 2 silver och 2 stycken brons, stort grattis till alla! IMG_4477

Jag tävlade i klass 69 kg damer och var överlägsen i klassen vilket resulterade till ett guld. Lite tråkigt att det inte fanns något motstånd i klassen, men samtidigt hade vi räknat med detta. Jag vägde in på morgonen, 68,45 var vikten. Mådde tyvärr illa på morgonen och trodde att det skulle ge sig vilket det inte gjorde. Tror jag blev lite halvdålig av något som jag ät igår. Jag kunde i alla tävla men eftersom jag tävlade på eftermiddagen blev det en sämre uppladdning med lite mat. För att säkra guldet satte jag därmed låga ingångsvikter. I ryck blev det 85 kg, sedan 90 kg och därefter ett försök på 95 kg som tyvärr blev en bom. I stöt började jag på ynka 105 kg bara för att få guldmedaljen. Höjde sedan till 110 kg vilket jag tog men som konstigt nog underkändes av domarna. Ett nytt försök på 110 kg kändes onödigt och vi valde att prova på svensk rekord, 115 kg istället. Blev en lätt vändning men för mycket slarv i överstöten och det blev en bom. Sammanfattningsvis, 90 kg i ryck och 105 kg i stöt fick jag med mig denna gång. Den sämsta tävlingen hittills i år men som samtidigt kunde ha blivit mitt livs näst bästa tävling om jag hade satt 95 respektive 115. Ett GULD blev det i alla fall och det var tanken med denna tävling eftersom vi inte har formtoppat. Känns bra att ha vunnit NM åter igen! Jag har alla lyft på film, kunde inte ladda upp dom på datorn idag så jag testar imorgon igen!

image

 

IMG_4304

 

Trots att ännu en tävling är avslutad så blir det ingen vila ännu. Istället för att flyga hem flyger vi direkt till Tyskland, nu är det dags för en veckas träningsläger och det kommer bli grymt kul!

IMG_4465

IMG_4462

IMG_4470

IMG_4473

IMG_4474

IMG_4476IMG_4294

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s