Livet blir bättre när man vet vad man vill

Tack alla för de lyck-önskningar jag fått! Jag har nu lämnat Kalmar och befinner mig i Eskilstuna. Jag har packat och städat både måndagen och tisdagen för att få onsdagen fri till att umgås med Joel för att sedan åka iväg. Jag älskar att dela mitt liv med Joel, han är en fantastisk människa! Därför blev det extra jobbigt att åka ifrån honom. I sommar kommer vi inte ses lika mycket förutom juli månad då vi båda ska bo på Gotland. Sen till hösten hoppas jag att han flyttar hit!

Efter den långa bilturen var det dags att lasta in packningen till lägenheten. Envis som jag är skulle jag givetvis klara av allt själv, vilket jag gjorde, men i efterhand hade jag hellre bett om hjälp. Det blev många trappor upp och ned med mycket packning, väldigt slitsamt. Nu ska jag bara packa upp allt!

Nu börjar den ”riktiga” satsningen. Jag har flyttat till Jim och kommer få mycket mer hjälp med tekniken. Jag hoppas och tror att detta är det optimala för min utveckling. Jag vill bli bra, jag vill nå ett OS och jag vill lyckas!

20140528-201414-72854000.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s