Misslyckad träning

Måndag och ny vecka. Träningen gick verkligen inte bra idag, inte någonting om jag ska vara helt ärlig. Men det kan ha berott på att jag flyttstädat och packat hela dagen. Tre bommar på 105 kg i stöt!? och bom på 140 kg i KB!? Varför gick det så dåligt egentligen? Ett ryck på 88 kg fick jag i alla fall, sämre teknik dessvärre men här kommer en film:

Jag och Joel fick även en Bugglektion på en timme utanför lokalen av Olle Prim som tagit medalj på SM i sporten. Det var verkligen roligt, gillar att dansa trots att jag absolut inte har någon talang för det. Men jag tackar så hemskt mycket för att jag fick lära mig lite! En kort film på dansen finns på min Instagram!

bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s