Nordiska om en vecka

En vecka till och sedan flyger jag och svenska truppen till Norge för att delta på Nordiska Mästerskapen. Idag fick vi informations brev där det bland annat stod vilka jag tävlar mot. Danmark och Finland skickar ingen i min klass vilket är lite tråkigt men Island har två deltagare. Den svenska truppen består till stor del av Mosseberg-lyftare. Det kommer verkligen bli roligt att tävla!

20140523-170436-61476639.jpg

20140523-170436-61476524.jpg

Jag har dessutom tränat veckans sista pass idag, nu inväntar en träningsfri helg! Var otroligt segt på träningen. Filmade både KB och pushpress som jag tänkte lägga ut imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s