Jag och min marshmallow

Om fem dagar flyttar jag till Eskilstuna. Så jag och Joel åkte till havet för att grilla tillsammans, kanske för den sista gången här i Kalmar. Efter maten var det dags att ta fram marshmallows. Och där satt jag, framför minigrillen, med världens bästa sällskap och väntade på att min marshmallow skulle smälta. Samtidigt slog det mig, denna väntan kan jämföras med elitidrott (och ja, mina tankar relaterar ofta till mitt idrottande). Man tränar och tränar, sliter för varje dag och gör sig redo inför sin stora tävling. När tävlingen äntligen är framme så är det inte många minuter som man exempelvis står på podiet och lyfter, endast sex försök totalt. Det tar lång tid att få sin lilla marshmallow perfekt smält, men när den är klar så är har det varit värt väntan. Precis så är det idrottandet med, när man har nått sitt EM eller någon annan stor tävling och man står på podiet har allt kämpande, all uppbyggning och alla förberedelser varit värt det!bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s