Monster knäböj pass och svalkande bad

Jösses vilket knäböj pass jag hade idag! Hela 43 repetitioner över 70 % skulle klaras av. Till en början kändes det bra och jag fick mer och mer stöttning desto mer vikt jag la på. När jag var uppe på 130 kg skulle jag bland annat köra en 6:a. De fyra första repetitionerna var utan bekymmer, sedan kom mjölksyran i benen och jag fick kriga mig upp på den femte. Vid den sista vet jag inte vad som hände, jag tänkte att det bara var en kvar och så koncentrerade jag mig inte lika mycket helt enkelt vilket resulterade till en bom. Därefter skulle jag öka till 135 kg, två stycken tvåor. Inte så mycket vikt egentligen men benen hade gett upp. Jag klarade i alla fall en tvåa och fick med mig 40 reps av 43.

Efter träningen ville några åka för att bada och jag hakade på. Det var så otroligt varmt idag och jag svettades som en gris på träningen, ett kallt bad var precis vad jag behövde just då. När vi väl kom dit bangade jag ur, var riktigt kallt utomhus. Men de andra grabbarna badade och hoppade helt vilt i havet!

20140521-205804-75484725.jpg

En tanke på “Monster knäböj pass och svalkande bad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s