Ryckpress i sitt

Ibland har jag en uppvärmningsövning där det ingår ryckpress i sitt. Alltså press bakom nacken med ryckfattning och i rycksitt. För några månader sedan klarade jag max en eller två repetitioner på 35 kg. Sedan har jag haft den övningen en gång i veckan ungefär och nu kan jag köra flera repetitioner på 45 kg! Jag älskar när man kan se resultat som förbättras, det mår jag bra av. Jag vet att övningar som gäller överkroppen inte är min starka sida så när det går framåt i den delen blir jag lite extra glad! Så här ser övningen ut:

https://www.youtube.com/watch?v=-rmEVEU2Mrc

Jag tycker att jag byggt på mig mycket mer nu i överkroppen. Här är två bilder där jag tycker det är ganska tydligt! 

smwiik1z9aies6iz48w4

Carita_EM_Per_M

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s