Intervju med P4

Är tillbaka till Kalmar igen efter helgens lag-SM. Blev ett förmiddags pass idag. Hade verkligen motivation till att träna dubbelpass men eftersom det är Nordiska mästerskapen nästa helg plus en massa saker runt omkring finns det inte möjlighet till detta just nu. Men jag längtar till sommaren för att träna på riktigt ordentligt!
Träningen gick bra trots att jag var själv. Det enda som jag inte lyckades med var att maxa i KB vilket var riktigt tråkigt. Svårt att maxa helt själv men det kommer fler tillfällen!

På kvällen kom Hanna från P4 Gotland och besökte mig i Kalmar. Hon intervjuade mig lite om min satsning och lite så. Mycket trevligt! Kommer att sändas lite längre fram, återkommer med reportaget då!

20140519-200814-72494564.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s