Mera Sprint!

Jag hade sprint efter mitt träningspass idag. Eftersom det var så fint väder utomhus så tänkte jag att det vore roligt att sprinta ett gäng tillsammans. Precis utanför Kalmar AK finns det gräs som passar utmärkt att sprinta på. Det blev tillslut jag, Matilda, EA, Joel och Jonas som sprintade ihop. Sträckan var ca 20 meter lång. Vi började med att tävla parvis och bytte efter varje omgång både hur starten skulle vara och partner. Man blundade och sprang iväg när man hörde ett klapp. Vid varje vinst fick man 1 poäng. Någon vinnare blev svårt att komma fram till då det var både jämna matcher och annat som kom emellan. Men en sak var jag övertygad om i alla fall, att det var skitkul!!!IMG_4009

IMG_4017

IMG_4018

IMG_4021

 

IMG_4048

IMG_4051

IMG_4054

IMG_4033

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s