Spontan träning en söndag som denna

Joel skulle iväg och träna idag. Jag hade egentligen ingen träning inplanerad men tänkte följa med och heja på honom lite. Han ställer alltid upp på mig så jag gör gärna desamma för honom. Men när jag ändå skulle till träningslokalen tänkte jag att en liten genomkörare för kroppen skulle vara skönt. Så det blev så helt enkelt! Cykling, lite armar och mage fick det bli på denna trevliga söndag. Väldigt behagligt för kroppen att bryta av med lite lätt och kort träning.

20140511-151412.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s