Sov gott morfar

Min morfar gick bort för några veckor sedan, idag var det begravning. Men på Gotland och jag hade obligatorisk oral presentation samt tentagenomgång vilket gjorde att jag inte kunde medverka på begravningen. Mycket tråkigt men jag hoppas han fick ett fint sista farväl av släkten. Han hade många barn, barnbarn och barnbarnsbarn och jag kommer minnas honom som en rolig och envis man. Ändå känns det konstigt att jag aldrig kommer att se honom mer. 92 år gammal blev du och hade ett fint liv 💙

20140509-194406.jpg
Blev ett bra träningspass ikväll för min del ändå. Lite blandade övningar, inte så tungt som avslutades med tre-hopp! Jag hoppade exakt 8 meter ikväll, lite slö i benen är jag nog för en bit över 8 m har jag gjort. Skulle vara kul att spräcka 9 meters gränsen någon gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s