Heja alla TJEJER!

Filmgymnasiet på Gotland har gjort en dokumentärfilm hur det är att vara idrottsutövande kvinna. Det är olika kvinnor från olika sporter som är med i filmen, jag är en av dem. Tyvärr hade jag ingen möjlighet att åka till Gotland så jag är med på länk lite då och då. Jag gjorde dock en stor miss och sa att första gången tyngdlyftning för damer var år 2001, vet inte riktigt varför jag sa ett udda årtal. Alla vet väl att ett OS går jämna år, men jag menar såklart år 2000 istället, bara jag i ett nötskal!

Filmen börjar inte förrän 0:50 ungefär, så hoppa dit med en gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s