Träningsglöd

Jösses vilket träningspass jag fick till idag! Jag klarade hela passet, alla reps och alla procent – äntligen! Det var ett långt pass på tre timmar. Många övningar och ganska mycket allmänfys. Men det var riktigt roligt och hade världens glöd i allt jag gjorde, tror jag fick det från helgens läger. Hoppas det håller i sig hela veckan ut, hade varit så skönt.

20140506-202648.jpgAvslutade med lite handstående

20140506-202732.jpgLite cykling på 15 minuter ingick i dagens allmänfys

2 tankar om “Träningsglöd

    • Jag tränar så varierat, ena dagen är inte lik någon annan dag. Det gör det svårt att bara skriva ut ett helt träningspass eftersom det inte säger hela sanningen och kan misstolkas. Det jag tränar kanske inte passar någon annan heller eftersom min träning är anpassad efter mig. Om jag lägger ut ett helt pass kan många tro att det är så man blir stark på och så kör dem det men i själva verket kan det missgynna någon istället. Hoppas du har förståelse, men lite saker kan jag lägga ut då och då, exempelvis hur många repetitioner jag körde på KB eller liknande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s